Auto raakt van de weg in Roosendaal, man gewond

0
De auto ramde een lantaarnpaal. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

ROOSENDAAL – Zaterdagmiddag is een man gewond geraakt bij een ongeval in Roosendaal. Dit gebeurde op de T-kruising met de Heliumweg en de Argonweg. Door nog onbekende oorzaak was een auto van de weg geraakt en reed ook een lantaarnpaal omver.

Naar ziekenhuis
Een man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de auto van de weg kon raken, is nog niet bekend.

Berger
Het voertuig is afgevoerd door een berger.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”21″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]