Auto brand volledig uit Hoogtedwarsstraat Tilburg

0
De auto was niet meer te redden. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Vrijdagnacht werd de brand weer gealarmeerd voor een autobrand aan de Hoogtedwarsstraat in Tilburg. Buurtbewoners zagen op de parkeerplaats een auto in lichterlaaie staan en belden de brandweer.

Auto geheel uitgebrand
De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging. Twee andere auto’s die er langs stonden geparkeerd liepen ook brand schade op.

Brandstichting
De politie en brandweer onderzoeken of er sprake is van brandstichting. Het is niet de eerste keer dat er een auto in brand wordt gestoken. De laatste maanden zijn er tientallen in rook opgegaan, uitgezocht wordt of het in alle gevallen om brandstichting gaat.

 


 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”19″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]