Twee gewonden bij kop-staart ongeval Breda

0
Twee mensen raakte gewond bij het ongeval. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Bij een kop-staart ongeval op de Franklin Rooseveltlaan in Breda zijn vrijdagavond twee vrouwen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De verwondingen lijken mee te vallen.

Flinke file
Door het ongeval ontstond een flinke file op de Franklin Rooseveltlaan. Door het ongeval was deze ter hoogte van Claudius Prinsenlaan richting de A16 tijdelijk afgesloten. Verkeer kon wel via de op en afrit terug de weg op.

Berger
Een berger heeft de drie voertuigen getakeld en afgevoerd. De politie heeft van alle betrokkenen een verklaring afgenomen en zal onderzoek doen naar de precieze toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”13″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]