(VIDEO) Gewonden bij ernstig ongeval op Langeweg in Zevenbergen

1

ZEVENBERGEN – Bij een ernstig ongeval op de Langeweg (N285) in Zevenbergen zijn voor zover bekend twee gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak botste twee auto’s en een vrachtwagen met elkaar. Door de klap belandde de vrachtwagen in een naastgelegen sloot.

Onwel
De twee auto raakte zwaar beschadigd door het ongeval. Getuigen wisten te melden dat de bestuurder van de donkere auto vermoedelijk onwel is geworden en daardoor deels op de verkeerde weghelft terecht is gekomen. Een ongeval was daarna onvermijdelijk. 

Brokstukken
De weg lag bezaaid met onderdelen van beide auto’s. De Langeweg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer en zal omstreeks 18:00 uur weer vrijgegeven worden. 

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.