Auto uitgebrand in Eindhoven, politie doet onderzoek

0
De politie heeft de zaak in onderzoek. Foto: Bernt van Dongen

EINDHOVEN – Een auto is donderdag op vrijdagnacht uitgebrand in Eindhoven. De brandweer kreeg rond 03:45 uur een melding van een autobrand aan de Byrdstraat. Ter plaatse stond een auto al geheel in brand. De politie vroeg via Burgernet of mensen iets verdachts hadden gezien.

Onderzoek
De politie moest de eigenaar van de auto achterhalen via het chassisnummer omdat er geen kentekenplaten op zaten. Het lijkt erop dat de auto is gedumpt omdat hij ook niet in een parkeervak stond. De politie doet verder onderzoek.

 

Foto’s: Bernt van Dongen

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”11″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]