(VIDEO) Negen vluchtelingen in Spaanse vrachtwagen bij Hazeldonk

1

HAZELDONK – Bij de grensovergang bij Hazeldonk zijn donderdagavond omstreeks acht uur negen vluchtelingen uit een Spaanse vrachtwagen gehaald. Volgens een politiewoordvoerder verkeren de negen in goede gezondheid en hebben zij zelf de politie gebeld. Waarom ze de politie belden is niet duidelijk. 

Vreemdelingenafdeling
Er is nog veel onduidelijk. Onder meer waar ze vandaan komen en wat de relatie tot elkaar is. De groep verblijft nu op de vreemdelingenafdeling van de politie in Breda. Wat er met ze gaat gebeuren, kon de politie nog niet zeggen.

Groente en fruit
De vrachtwagenchauffeur is aangehouden, onbekend is of hij van de vluchtelingen af wist. De Spaanse vrachtwagen vervoerde groente en fruit. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.