(VIDEO) Man met mes overval tankstation aan Halsterseweg in Bergen op Zoom

0

BERGEN OP ZOOM – Op het Texaco benzinestation aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom is donderdagavond een gewapende overval gepleegd. De pompbediende werd daarbij bedreigd door een man met een mes. Of die ook daadwerkelijk iets wist buit te maken is niet bekend.

Niemand gewond
Er zou voor zover bekend niemand gewond zijn geraakt. De politie is begonnen met een onderzoek.

 


 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”8″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]