Gaslek bij basisschool Heilig Hart in Wouwse Plantage

0
De brandweer is ter plaatse bij de school. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

WOUWSE PLANTAGE – Donderdagmiddag is de brandweer uitgerukt voor een gaslek aan de Plantagebaan in Wouwse Plantage. Tijdens (graaf)werkzaamheden bij basisschool Heilig Hart werd er een gasleiding geraakt. De brandweer heeft zowel bij het lek als in de basisschool metingen verricht. Zover bekend waren er geen kinderen aanwezig tijdens het onstaan van de lek.

Enexis
Enexis zal ter plaatse komen om het lek te dichten.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]